top of page

MyQuest Ελλάδα



Ανοιχτό κάλεσμα σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα!


Με τα ταξίδια αλληλοδρασης MyQuest, τα ταξίδια από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ, όπως μας αρέσει να τα ονομάζουμε, τα τελευταία 7 χρόνια περισσότεροι από 1.200 υπέροχοι εθελοντές και εθελόντριες έχουν συμμετάσχει σε δραστηριότητες ενδυνάμωσης σε κοινότητες στην Αφρική και την Ασία με θέμα την εκπαίδευση, το περιβάλλον και την ενδυνάμωση των νέων.


Πάντα η σκέψη μας είναι βέβαια και σε κοινότητες και σχολεία και στην Ελλάδα που χρειάζονται τη στήριξη μας.


Έτσι λοιπόν φέτος το Πάσχα, για μια εβδομάδα, έχουμε στόχο να βρεθούμε 25 άνθρωποι και να ανακαινισουμε ένα τοπικό σχολείο που έχει ανάγκη.

Κάποιες αρχικές ιδέες είναι το βάψιμο τοίχων, η δημιουργία παιδικής χαράς και βιβλιοθήκης, καλλιτεχνικά εργαστήρια, δημιουργία σχολικού λαχανοκηπου, αλλά και παραλληλες δράσεις στην κοινότητα με καθαρισμό της περιοχής, σηματοδοτηση πεζοπορικης διαδρομής, δημιουργία κρυμμένου θησαυρού, ανάδειξη αγροτικών και πολιτιστικών παραδόσεων, και άλλα πολλά!


Αν είστε εκπαιδευτικος και το σχολείο σας θα θέλατε να ενταχθεί στο πρόγραμμά μας, στείλτε μας εμαιλ στο info@wheeling2help.com μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου!


Παρακαλούμε κοινοποιήστε την προσπάθεια και φυσικα οργανισμοί, ομάδες ή ενεργοί πολίτες που θα θέλατε να γίνετε μέρος της πρωτοβουλίας επικοινωνήστε μαζί μας!


Are YOU Wheeling2help??


111 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page