top of page

Όλοι Μαζί Ένας Κόσμος - Πρόγραμμα αδελφοποίησης σχολείων Wheeling2help



Το Wheeling2help διοργανώνει τα 10ημερα ταξίδια αλληλοδρασης MyQuest στηρίζοντας κοινότητες σε Αφρική και Ασία από το 2017.


Περισσότεροι από 1.500 εθελοντές, δάσκαλοι, γονείς και παιδιά έχουν συμμετάσχει σε αυτά τα ξεχωριστά βιωματικά εκπαιδευτικά ταξίδια αλληλεγγύης και το αντίκτυπο στις κοινότητες είναι πραγματικά τεράστιο.


Συνειδητοποιωντας πως είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, παρά αυτά που μας χωρίζουν, θέλουμε να φέρουμε πιο κοντά τις διαφορετικές κουλτούρες και παραδόσεις, ξεκινώντας το πρόγραμμα αδελφοποιησης σχολείων "Όλοι Μαζί Ένας Κόσμος".


Το πρόγραμμα αφορά σε πρώτη φάση νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε Ελλάδα και Κύπρο που θα ήθελαν να αδελφοποιηθουν με το Gongo Primary School και Kindergarten στην Τανζανία και το Bufuka Primary School στην Ουγκάντα!


Προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Αδελφοποιησης Σχολείων:


- Ορισμός υπεύθυνου εκπαιδευτικού για τις ανάγκες επικοινωνίας των μαθητών ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

- Συμμετοχή σε αποστολή MyQuest τουλάχιστον ενός γονιού, δασκάλου ή φίλου του σχολείου.

- Διοργάνωση εκδήλωσης στο σχολείο για την παρουσίαση της δράσης.

- Κάλυψη υποτροφίας ενός μαθητή / μιας μαθητριας για να συνεχίσει στο γυμνάσιο (περίπου 200 ευρώ το χρόνο, ανάλογα τη χώρα).


Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή του σχολείου σας στο πρόγραμμα αδελφοποιησης "Όλοι Μαζί Ένας Κόσμος" επικοινωνήστε μαζί μας στο info@wheeling2help.com .


*Με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα λαμβάνετε πιστοποιητικό αδελφοποιησης από τον οργανισμό μας.


Υπεύθυνη προγράμματος:

Μέγκη Γιούση , +30 694 224 7450.

133 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page