top of page

Μαθαίνω Ψηφιακά

Έγινε ενημέρωση: 18 Απρ



Σε μια εποχή που η τεχνολογία μπαίνει ολοένα και πιο έντονα στη ζωή μας, νιώθουμε την ανάγκη να εκμεταλλευτούμε τα εργαλεία που μας δίνονται για την βελτίωση της ποιότητας στην εκπαίδευση των μαθητών και της νεολαίας.


Με το πρόγραμμα ''Μαθαίνω Ψηφιακά'', το οποίο συγχρηματοδοτείται από το European Solidarity Corps της ΕΕ, περισσότεροι από 1.000 νέοι και νέες, μαθητές και μαθήτριες, έκαναν ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας μέσα από τις μάσκες VR και την εκπαιδευτική πλατφόρμα ClassVR της Avanti.


Χωρίς να μετακινηθούμε από τη βάση μας στο όμορφο NISI Raches, ξεναγηθήκαμε στις Πυραμίδες της Γκίζας, στο Central Park της Νέας Υόρκης, σε μια πλωτή αγορά στην Ταιλάνδη, στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο στην Βραζιλία, και πήγαμε ακόμα και μια μικρή βόλτα στον πλανήτη Άρη!


Μέσα από τις συζητήσεις για περιβαλλλοντικά, πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα, χρησιμοποιήσαμε την τεράστια online βιβλιοθήκη με πρόσβαση σε χιλιάδες φωτογραφίες, βίντεο, 3d models και 3d scenes με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για να ενισχύσουμε τις κοινωνικές μας δράσεις σε Αφρική, Ασία και φυσικά στη βάση μας στις Ράχες Φθιώτιδας!


Τα μαθήματα θα συνεχίσουν να υλοποιούνται και φέτος το καλοκαίρι εντελώς δωρεάν και απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους με διαφορετική θεματική κάθε εβδομάδα!



13 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page