top of page

Youth Experience in Africa



Είσαι νέος/α μέχρι 22 ετών και έχεις όνειρο να ταξιδέψεις στην Αφρική και να βοηθήσεις σε μια κοινότητα όπου υπάρχει ανάγκη, αλλά δεν έχεις χρήματα για να το κάνεις πραγματικότητα;


Το Wheeling2help στοχεύοντας στην ενδυνάμωση των νέων δημιούργησε το πρόγραμμα Youth Experience in Africa, όπου ένας νέος/μια νέα κάθε χρόνο, θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε ένα ταξίδι αλληλόδρασης MyQuest στην Τανζανία τον Δεκέμβριο με όλα τα έξοδα καλυμμένα!


Τα 4 τελευταία χρόνια, μια από τις κοινότητές που βοηθάμε, είναι το υπέροχο ανέγγιχτο χωριό Gongo στην Τανζανία, ένα πανέμορφο καταπράσινο μέρος με μοναδικούς ανθρώπους. Εκεί, σε συνεργασία με την τοπική οργάνωση Saving Africa’s Nature, βοηθάμε στην προστασία του περιβάλλοντος, την ενδυνάμωση των γυναικών καθώς και στη βελτίωση της εκπαίδευσης στα σχολεία.


Είναι μια τρομερή εμπειρία ζωής, όπου επαναπροσδιορίζεις αρκετά αξίες και προτεραιότητες, γεμίζεις ξεχωριστές εικόνες και συναισθήματα, και νιώθεις πλήρης ταξιδεύοντας από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ.


Σε μια Ελλάδα που το έδαφος για τη νέα γενιά δεν είναι τόσο γόνιμο, θέλουμε πολύ να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους που έχουν το πάθος και το όραμα για ένα καλύτερο κόσμο, να συμμετέχουν μαζί μας σε αυτή τη μοναδική εμπειρία και να πάρουν εφόδια για να γίνουν η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο!


Όροι και προυποθέσεις συμμετοχής:


– Να είστε ηλικιακά από 17 εώς 22 ετών.

– Να μην υπάρχει κάποιο ιατρικό ιστορικό που να εμποδίζει το ταξίδι.

– Να μην έχετε ξανασυμμετάσχει σε ταξίδι αλληλόδρασης MyQuest.


Για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να στείλετε ένα short video από το κινητό σας μέχρι 3 λεπτά παρουσιάζοντας το πάθος σας για τα ταξίδια και τον εθελοντισμό καθώς και γιατί να επιλέξουμε εσάς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.


Δε θα λάβουμε υπόψη μας την ποιότητα του βίντεο, αλλά το περιέχομενο!

Τo βίντεο θα τo στείλετε στο info@wheeling2help.com .

Ημερομηνίες ταξιδιού : 5-15 Δεκεμβρίου 2019. Έξοδα που καλύπτονται για το πρόγραμμα Youth Experience in Africa: Αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή και διατροφή στο χωριό Gongo, μεταφορά από και προς το χωριό Gongo. Περισσότερες πληροφορίες γενικότερα για την αποστολή, θα βρείτε εδώ: https://www.wheeling2help.com/my-quest-tanzania-dec/ Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.


Είμαστε υπερενθουσιασμένοι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!


Με εκτίμηση,

Η οργανωτική ομάδα του Wheeling2help.

18 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page