top of page

TO NISI ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ!


Με την υποστήριξη του Προγράμματος Sea Change Greek Islands του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη.

Στο NISI οι περιβαλλοντικές μας ανησυχίες επιτέλους γίνονται πράξη !


Είμαστε απίστευτα ενθουσιαμένοι με τα εγκαίνια του πρότυπου περιβάλλοντικου κέντρου Sea Change Greek Islands ReMake Plastic Lab που λειτουργεί πλέον στο αγαπημένο μας NISI – όπου μικροί και μεγάλοι θα εχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για το πλαστικό μιας χρήσης και τους τροπους επαναχρησιμοποίησης του!


H Οργάνωση Wheeling2Help, η οποία αναλαμβάνει την λειτουργία του εργαστηρίου, είναι επίσημοι πρεσβευτές πλέον του προγράμματος Sea Change Greek Islands.


Στα πλαίσια λειτουργίας του κέντρου στο χώρο μας, δεσμευόμαστε ως επιχείρηση στην μείωση του πλαστικού άμεσα καταργώντας τα πλαστικά καλαμάκια και ποτήρια, αντικαθιστώντας τα με επαναχρησιμοποιούμενα!


Το Κέντρο εκπαίδευσης θα δίνει ευκαιρία σε σχολεία, οργανώσεις και φορείς να εκπαιδευτούν στο γιατί πρέπει να σταματήσουμε την κατανάλωση του πλαστικού και πώς μπορούμε να ανακυκλώσουμε το ήδη υπάρχον.

Στην περίοδο που βρισκόμαστε πάνω από 80 % της θαλάσιας μόλυνσης οφείλεται στο πλαστικό. Είναι στο χέρι μας να ανατραπεί αυτό στα επόμενα χρόνια!


Εσείς θα δεσμευτείτε στην χρησιμοποίηση επαναχρησιμοποιούμενων συσκευασιών?

Are you Wheeling2help?




6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page