ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ – ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ: ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αχλαδιωτών και το Wheeling2help ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία κοινή δράση με κύριο άξονα την ποδηλασία στη φύση αλλά και τη μύηση στην εθελοντική προσφορά για την επίτευξη μικρών ή μεγάλων ανθρωπιστικών σκοπών.

Μετά από τον μαζικό εθελοντικό καθαρισμό των ακτών του Αχλαδίου στις 3 Ιουλίου 2016, ο Σύλλογος Αχλαδιωτών και ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης διοργανώνουν από κοινού μία δεύτερη εκδήλωση που περιλαμβάνει τον πρώτο οργανωμένο ποδηλατικό γύρο του Αχλαδίου.

Οι συμμετέχοντες ύστερα από τον τερματισμό θα παρακολουθήσουν ομιλία αλλά και προβολή κινηματογραφικού υλικού από την προσπάθεια του Ελπιδοφόρου να βοηθήσει τα παιδιά της “Φλόγας”, τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια στην Ελλάδα. Για τον σκοπό αυτό ο Έλπις διέσχισε την Ευρώπη καλύπτοντας με το ποδήλατό του την απόσταση μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας ενώ συγχρόνως κατάφερε να συγκεντρώσει 15,654 ευρώ για τον οργανισμό της “Φλόγας”.

Επιδιώκοντας λοιπόν τη διάδοση αξιών και ιδεωδών όπως ο αθλητισμός χωρίς ανταγωνισμό, η εθελοντική προσφορά και η ανιδιοτελής βοήθεια σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη, ο Σύλλογος Αχλαδιωτών και ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης θα πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά στο Αχλάδι ποδηλατάδα την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016. Η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 7:30 το απόγευμα με σημείο εκκίνησης την πλατεία του χωριού όπου και θα καταλήξουν οι ποδηλάτες αφού κατευθυνθούν από τα ανατολικά προς τα δυτικά, κάνοντας τον γύρο του Αχλαδίου.

Περιμένουμε να είστε όλοι εκεί για να μοιραστούμε τη χαρά της συμμετοχής και την εμπειρία της κοινής προσπάθειας χωρίς έριδες και ανταγωνισμό.

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Δείτε την εκδήλωση στο facebook

 

podilatada-axlada